dissabte, de novembre 28, 2009

No trobo...

... les claus,
... la targeta del metro,
... la cartera,
... el paraigües,
... l' acreditació de la feina,
... la carpeta amb els papers,
... les escombreries,
... la samarreta,
... el pendrive,
... el llibre.

No em trobo a mi mateix



Fotografia: En el olvido de las escaleras Propietat: Elilemie

dijous, de novembre 19, 2009

Divuit anys sense Freddie


El proper dia 24 farà divuit anys de la mort de Freddie Mercury. El 1990 i el 1991 van ser per a mi els anys de la descoberta de Queen. És clar que els coneixia abans, que m'agradaven les seves cançons i que sabia que fins i tot havien actuat a Barcelona (quina llàstima no haver-hi estat), però no va ser fins al servei militar i aquells llargs viatges de permís de cap de setmana, entre Vielha i Barcelona, que no em vaig penjar de la seva veu dolça, gràcies a la insistència d'en David (ell i Manuel van ser els únics dos amics d'aquells dies) en posar-nos al cotxe una cinta de cassete de Queen rere l'altra, fins que ens les vam conèixer totes. Després del servei van treure ja solament l'Innuendo (en què The show must go on és ja un autèntic testament en vida) i al novembre va arribar el trist final, que malauradament molts temíem.

Com enyoro la veu, l'alegria, el nervi, bon rotllo, sentiment i fins i tot els moviments descarats i excesius de la nostra reina, de l'etern Freddie Mercury. T'estimem i mai, mai, no t'oblidarem, Freddie.

Fotografia: Freddie Mercury propietat: -Ola

Etiquetes de comentaris: ,

dilluns, de novembre 16, 2009

Magnífic Dani Alsina



Enhorabona pel teu triomf al Ciutat de Barcelona. Per aconseguir un èxit que en molts de nosaltres es queda en un somni de crio, en una il.lusió amagada. Voldria escriure't una nota com et mereixes, però penso que el meu amic Manel ja ho ha dit tot. Chapeau. I si us plau, acaba Físiques i no depenguis únicament dels escacs per guanyar-te la vida.

Fotografia: I am king Propietat: Jbelluch

Etiquetes de comentaris:

dissabte, de novembre 14, 2009

Robert Enke, descansa en pau


Trista notícia la mort de l'exporter del Barça Robert Enke. No va tenir gaires oportunitats a l'equip i pot ser no vam ser prou justos amb ell. Descansa en pau, Robert.


Fotografia propietat de Kirschher