dilluns, de maig 03, 2010

El Bayern, virtual campió de la Bundesliga a falta d'una jornada


Continua el boicot a la Bundesliga de Hat Trick total. Aquest dissabte el Bayern es va proclamar virtual campió de lliga, en vèncer el Bochum a Munic (3-1) i perdre el Schalke 04 a casa seva amb el Werder Bremen. Al programa de la nit del diumenge del 33 es va passar totalment del tema. D'Eredivisie, Premier, Championat, lliga portuguesa i Scudetto el que vulguis, però de la Bundesliga, el més que ens van donar van ser (al final de tot) 10 segons grabats en vídeo de l'aplaudiment de la grada del Schalke al seu entrenador, grabació del públic, borrosa, supercutre i en qualsevol cas per parlar bé del Sckalke 04 i passar un cop més del Bayern. Ni gols, ni celebració, res de res.

No deuen tenir els drets de la Bundesliga, encara que avui les notícies del migdia sí que han donat els gols del Bayern i que el mateix vespre del dissabte ja donava el resum la Sexta. Perquè no ho va fer el Hat Trick Total un dia després? Enlloc d'això els periodistes que el presenten es dediquen a parlar dels seus equips preferits i enfoquen l'actualitat des d'aquestes preferències. I el més fort és que estem parlant d'una una tv pública (!). Que si a mi m'agrada el Grenoble, que si el Montpeller... Així arribarem a la final de la Champions sense veure els resum d'un dels finalistes. Inaudit. Lamentable.

Bé, que tanta indolència no entel.li el fet realment important. El Bayern, kaiser del futbol alemany, virtual campió un any més. Felicitats!!

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici