diumenge, d’octubre 29, 2006

Els assessors de Topalov

No puc entendre com Vesselin Topalov ha jugat Essent tot seguit del seu matx amb Kramnik. Ja sé que el compromís seria previ, però tot i així em sembla una errada de càlcul notable. Si guanyava al rus perquè tothom entendria que es prengués un descans i seleccionés les següents aparicions. Si perdia amb Kramnik (com va resultar, encara que solament en el desempat de semi-ràpides) perquè encara li resultaria més evident la necessitat de mesurar els seus passos i evitar una possible baixada anímica. Però no, els assessors el deurien convèncer per reivindicar-se buscant un triomf ràpid i contundent, mentres Kramnik es mantenia inactiu. I el tret els ha sortit per la culata; és evident que Topalov està tocat emocionalment per la derrota a Kalmikia. El resultat parla per si sol: tercer classificat del quadrangular amb un pobre balanç: +2 =1 -3. Topalov ha perdut bous i esquelles. Esperem que el gran jugador bulgarès s'ho repensi abans d'escollir el proper torneig i encara més alhora de fer cas del seus assessors.

Complementàriament, us recomano l'interessant article publicat al blog de Peón de dama sobre la gran triomfadora d'Essent, la súper GM hongaresa Judith Polgar.

1 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Hola Carles:

Tal com comentes sembla mentida que el búlgar així jugat tan ràpidament un torneig i tan malament, encara que sigui un compromís, tal i com va anar el match amb Kramnik el set ciències d’en Danailov manager d’en Topalov ho deuria haver previst.

Jo crec que desprès d’una prova tant important com es ara un campionat del món, cap jugador tindria de jugar cap mes torneig fins fer un bon descans, però clar ]la pelà es la pela.

Una llàstima, crec que en Topalov li costarà molt aixecar el cap i si no al temps.

Salut.

8:02 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici