dilluns, de juliol 14, 2008

Boys of summer

L'estiu és un moment perfecte per als sopars de temporada dels clubs. En el meu cas, en poques setmanes he pogut assistir-ne a dos: el del meu present, el Vilafranca, i el del meu primer amor, el Barcinona.

Tots dues han estat vetllades molt agradables. A Vilafranca vam poder celebrar la bona temporada i mirar cap al futur, amb una especial atenció per a la mainada, que puja amb tan bones expectatives. Pares i nens comentant competicions i planificant tornejos, en un ambient marcadament relaxat.

El del divendres passat va ser els sopar dels héroes del Barcinona. Qué agradable retrobar la crisis dels perduts 80, quan un desbordaba il.lusió adolescent pel joc. Sopar de velles batalles i històries canalles intemporals, mai deixarà de ser divertit passar un vespre amb la gent de l'AB 39/69. Les perspectives canvien i el futur ens ha separat, però ens queda un passat entranyable i divertit, ple d'anècdotes i immune al pas del temps. Els nois s'ha fet grans, però segueixen fent una gran colla.

Fotografia: Studying the grass Propietat: Carriecha

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici