dimarts, d’abril 01, 2008

Objectius objectius?

Setena ronda del Per Equips i victòria tan inapelable (9,5 a 0,5)... com aigualida, després de sortir amb un 3 a 0 d'aventatge per no presentar-se gairebé un terç de l'equip rival. I com a bons mediterranis, de sang calenta, passem en un no res de respirar per la salvació assolida a sentir els cants de sirena de la promoció... amb el permís del Terrassa B i el Catalònia, off course, contrincants en les dues darreres rondes de la lliga.

Tocaria il.lusionar-se i anar a per totes... però he de reconèixer que em fa mandra treure més diumenges de primavera a la família i, d'altra banda, que dubto de les nostres perspectives a primera divisió. Per començar l'equip hauria de donar un salt qualitatiu (jo el primer i francament no m'hi veig) o bé hauríem de portar fitxatges i canviar una mica la filosofia del club, si no volem que la temporada sigui una agonia permanent. I estem disposats a donar aquest pas?



Fotografia: Colomets Propietat: Toni Clar


Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Home, et veig molt desinflat amb la bona temporada que esteu fent.

12:16 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

12:13 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici