diumenge, d’octubre 29, 2006

Martorell Martorell

Transcorregudes 6 rondes del torneig A i 5 dels B i C, l'actuació de la gent de Sant Sadurní i Vilafranca està resultant força destacable a l'Obert de Martorell.

El Grup A l'encapçala de forma destacada Antoni Gual (MF), resident a Sant Sadurní, amb 5,5/6 punts. Jordi Roca del Vilafranca porta 3,5/6 i ocupa una posició intermitja, d'acord amb el seu ràting.

Al Grup B, sense cap mena de dubte la sensació és el nen del Sant Sadurní Oriol Sànchez, que amb 4,5/5 punts és líder en solitari i està fent un torneig excel.lent, ja que partia amb el nº 25 en l'ordre de llista (!). L'Oriol i el seu germà Xavi recullen els fruits de dos anys de treball i competicions. En aquest mateix grup, el pare dels dos infants, en Javi Sánchez, porta 3/5 punts i els vilafranquins Josep Anton Mateu i l'Elisabet Ruiz han fet respectivament 2,5/5 i 2/5 punts.

Al Grup C destaquen les actuacions dels jugadors del Vilafranca Agustí Via i Jordi Torres, tots dos amb 4/5 i molt per damunt del seu nº d'ordre de llista inicial. Els altres participants han tingut diferents resultats: Marius Via (3,5/5), Xavi Sánchez (3/5), Neus Gibert, Carles Tutusaus, Mª Angeles García i Julio Julián (2,5/5), Eva Julián (2/5) i Josep Mª Tutusaus, Carmen Gracia, Rosa Marrugat i Lluís Miralles (1/5).

El torneig arriba a les seves rondes decisives i els resultats els podeu trobar a AND. Molta sort i bones partides a tots ells!.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici