dimecres, de juny 30, 2010

XII Torneig Internacional d'Escacs del C.E. Sant Martí


El C.E. Sant Martí organitza, del 13 al 21 de juliol, la dotzena edició del seu obert d'estiu. El campionat es celebrarà al seu del Centre Cívic Sant Martí, al carrer Selva de Mar 213-229 (parada de metro Sant Martí de la L2). Si us animeu, podeu formalitzar les inscripcions a la web del Sant Martí, on trobareu les bases de la competició.

Tot i que no he estat mai integrant del Sant Martí i, més aviat els meus resultats contra han estat bastant fluixos (no podré oblidar mai -amb un somriure, això sí- aquella catalana tirada per la borda amb l'històric Santamaría quan els dos erem encara adolescents) sempre tinc un bon feeling per aquest club. Per la passió que tenien pel joc, perquè sempre aposten per la pedrera, pels bons coneguts que hi vaig fer i per la forta connexió sentimental que tinc per la Verneda.

Animeu-vos a participar-hi. Bon torneig!

Etiquetes de comentaris:

divendres, de juny 18, 2010

Potent Gestalt

Permetre's sentir i aprendre a fer-ho de forma responsable, sense culpa... quina gran experiència (i quina alliberació, oi?). Viure el present, atrevir-se (!), ser concient què puc triar a cada moment, el camí de la vida i el camí de la por, la inutilitat de victimitzar-se... Recomano provar el treball de la Gestalt a tothom que cregui en el creixement personal. Per a mi ha estat també la primera oportunitat en què participava en un taller grupal i gràcies a la qualitat humana dels seus integrants he pogut entendre i gaudir la sinèrgia què es genera en el grup.

Gràcies i salut, amics!!

Fotografia: Opportunities are like Sunrises. If you wait too long, you miss them. Propietat: John F. Hark

Etiquetes de comentaris:

dijous, de juny 03, 2010

Nova Gal.la benèfica a Luz de Gas, el proper 9 de juny




El proper dimecres dia 9 de juny, els REALITY SOUL del meu amic, el cinquè beatle, Sergi Mora, tornen a actuar a Luz de Gas en una altre celebració benèfica juntament amb La Unión i altres convidats (els podeu veure al cartell de promoció adjunt).


Durant l'actuació també cantaran la Mònica Green (temes de Soul i dels Rollings), el Manel Fuentes (temes del Bruce, Status Quo i Bealtles) i la Raquel Sans (Soul).


Aquest cop la recaptació serà íntegra per a l’orfenat de Bhimphedi (Nepal). Podeu veure la feina de la ONG Amics de Nepal aquí: www.amicsnepal.org Ells són els que han fet realitat aquest orfenat entre molts d’altres projectes.

Etiquetes de comentaris: ,

dimarts, de juny 01, 2010

Si existís el Tío de la Vara (Dedicated to... II)




O Robin Hood, sense dubte serien temps per invocar-los i que facin neteja, com al video. I és que em traicionen el conscient i el subconscient. En fi, millor riure que plorar.

Etiquetes de comentaris: ,