diumenge, de novembre 26, 2006

Catalans al LXXI Campionat Absolut d'Espanya: Game Over.


No hi haurà final somiada, ni final entre catalans. No ha pogut ser i ara Illescas, Narciso i Súper López hauran de lluitar per les places 5-12. La veritat és que s'ha vist molta igualtat entre tots els competidors. El qui ha aconseguit dues victòries s'ha classificat per a semifinals. López i Narciso van guanyar una partida, però no els ha estat suficient. Avui Illescas ha forçat la màquina però no ha tingut sort. López i Narciso jugaven per classificar-se, però han fet taules en partides no especialment llargues. Se m'escapa perquè no han forçat més. Els duels de semifinals seran Vallejo - Pérez Candelario i Gómez - Del Río. El menorquí sembla clar favorit per endur-se el títol.

Pel que fa a l'Obert, Vehí, Granados, Lacasa i Fernández tenen bones opcions. I si ens agrada el joc original encara ens queda el del valencià Bellón, que després d'aconseguir el títol de veterans torna a lluir amb el seu estil heterodox.


Canviant de terç, s'ha iniciat l'enèsim duel home-maquina, en què Kramnik s'enfronta a Deep Fritz a Bonn, Alemanya. La veritat és que aquest tipus d'enfrontaments no em motiven molt. Falta l'element psicològic i humà de la lluita entre dues persones i l'ordinador ho té (cada vegada més) tot a favor. Tant de bo guanyi Kramnik, o que empatin, com han fet avui en la primera partida del duel a 6 que disputaran.






Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici