dilluns, de març 26, 2007

Un equip per recordar: el C.E. Vilafranca campió de lliga 2007!

No va ser gens fàcil; gens. L'Olesa ens va fer suar per obtenir finalment una ajustada victòria per 5,5 a 4,5. Per esportivitat o per què no tenien justament res per jugar-se, els del Baix Llobregat ens van apretar fins el final, però va pagar la pena: 8,5 de 9. Una puntuació excel.lent, deixant enrere l'Igualada, amb 7 punts, després d'ensopegar al darrer moment amb el Martorell. Si haguéssim sabut aquest resultat com ens hauríem estalviat de patir...

En l'hora dels balanços, aquests han de ser per força positius: tothom ha aportat punts i aquests s'han repartit eficientment en totes les jornades. De totes maneres, m'agradaria esmentar alguns companys que han excel.lit: Pruden Ramírez, Rafel Marco, Pere Toledano (un MC que podría defensar tranquilament un tauler en els equips que es disputen el títol de Divisió d'Honor) i, molt especialment, el qui per a mi ha estat l'MVP de la temporada amb uns aclaparadors 8,5 de 9 punts possibles: Miquel Rodríguez. Personalment me n'alegro molt perquè penso que és encara més bon company fora del tauler que darrera de les peces. Pel que fa a la meva participació, aquesta ha anat de més a menys; ahir la partida va acabar fatal, vaig jugar a no res, tirant una altra posició còmoda. Però vull mirar el conjunt de la temporada i ser positiu: altres dies els meus punts també han recolzat l'equip en aquesta feina de grup; això va com va.

L'equip de la fotografia és el Barça de les cinc copes, a la temporada 1951-52. A casa sempre hem estat seguidors del FC Barcelona. És més, com a tantes llars, el Barça s'ha sentit com quelcom molt proper, de la família. La de la foto és una alineació de somni, el primer dream team, l'equip de joventut del meu pare, que la pot cantar tot seguida sense deixar-se un nom. Un equip per recordar. En comparació, el nostre èxit és molt petit, però tampoc no es pot oblidar, ni menystenir. Faríem malament. Després del descens la gent ha treballat amb ganes i compromís, i s'ha assolit el títol del grup IV de categoría Preferent provincial. A l'abril vindran les finals pel títol absolut, però jugar aquestes eliminatòries s'ha de considerar en si com un premi i, com deia un entrenador vinculat també al FC Barcelona, sortir a divertir-se.

Faríem bé de celebrar el campionat i l'ascens. Sovint estem acostumats a veure més l'ampolla buida que la plena: passarà el temps i haurem de preparar la nova temporada a Segona Divisió, on caldrà treballar dur per conservar la categoria. Però per això encara falta i ara és el moment del reconeixement. Enhorabona a tots els qui integren la institució i permeteu-me la llibertat, tot emulant la cantarella de recitació de les plantilles futbolístiques, de recordar la del primer equip 2007 del C. E. Vilafranca:

Toledano, Marcè, Ràfols, Roca, Rodríguez, Casas, Lluverol, Marco, Forès, Ramírez, Rovira i Mateu.


Fotografia. El Barça de les 5 copes. Imatge propietat de la Web del Culé

Etiquetes de comentaris: ,

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Enhorabona Carles:

M’alegro força del vostre desitjat ascens a la segona divisió catalana.

Diuen que mica en mica s’omple la pica i veritablement així es, ja falta menys per assolir una altra categoria, però ja sabem que es molt difícil, els equips cada vegada es reforçant més i més i això només es veu quan jugues las partides, però bé, tenim d’anar a mes.

Això es tot de nou moltes felicitats per l’ascens.

Manel.

6:01 p. m.  
Blogger Carles ha dit...

Moltes gràcies Manel,

Els èxits de grup són especials, perquè aporten una component d'emfortiment dels vincles entre els companys, i això és molt maco.

Us faig extensiva l'enhorabona, pels excel.lents resultats del COMTAL A i B. I tota la sort i bons desitjos per a què en les promocions assoliu també l'ascens!

La feina que esteu fent amb l'equip té molt mèrit. En vosaltres, l'empremta del Barcinona segueix més viva que mai.

Una abraçada i records.

10:53 a. m.  
Blogger Alejandro Darias Mateos ha dit...

Felicidades por el ascenso. Parece ser que los equipos en los que hay un bloggero este año logran grandes éxitos o por lo menos hacen una piña muy fuerte.

Un saludo, Alex, y a disfrutar.

11:16 p. m.  
Blogger Carles ha dit...

Muchas gracias Alex,

Enhorabuena a vosotros por la temporada también y suerte en el desenlace final.

Lo que dices de los bloggeros debe ser cierto: nosotros teníamos tres en el equipo!;)

Salud y buenas partidas!

12:21 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici