dilluns, de novembre 05, 2007

Escacs solidaris a Gasteiz

Excel.lent idea la del torneig Liga de Campeones, que es desenvolupa a Gasteiz des de l'1 de novembre al 15 del mateix mes. Excel.lent no perquè el campionat reuneixi a entre d'altres, jugadors com Topalov, Ponomariov, Karpov o la Polgar, que ja és molt, o perquè inclogui un cicle de cinema i escacs o concerts de música clàssica, sinó per la finalitat benèfica de l'encontre que no és altra que recollir fons per a la construcció i l'equipament d'un hospital a la República Democràtica del Congo, de mans de la cooperant (i filla d'escaquista) Anabel de la Fuente i d'una congregació de franciscanes francesa.

Qualsevol motiu és bo per fer una visita al bonic País Basc, però si a més hi ha escacs pel mig i un objectiu altruista com el proposat, no hi ha excusa possible. El qui pugui, a Gasteiz. I el qui no, pot col.laborar comprant la samarreta de l'esdeveniment o fent una donació al site del torneig.

Iniciatives com aquestes són verdaderament lloables. I a casa nostra també en tenim. Ara em vénen a la memòria les simultànies que el club el Castell de Cubelles va organitzar a l'estiu per recaptar fons per a la fundació Arrels, que treballa lluitant contra el quart món de les nostres ciutats. Tot això val molt la pena. Sí senyors, chapeau.

Etiquetes de comentaris: ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici