dilluns, d’agost 13, 2007

Canícula

Uffff. Arribat el punt fort de l'estiu poques coses vénen de gust més enllà de protegir-se de la calor. Tot tancat; carrers deserts; aparcaments lliures. Vacances, descans, família, seguir els partits de pretemporada del Barça amb la companyia d'una beguda refrescant i com no, unes ràpides, el més fresquet que hom pugui estar.

Ahir diumenge vaig anar a Cubelles, al torneig de partides a 10 minuts que el Club el Castell organitza, des de fa tres anys. Pel fet de coincidir amb el supertorneig actiu Vila del Poble Nou em pensava que seria més un dia de festa local que una altra cosa, però Déu n'hi dó la de titulats que s'hi han aplegat: cuirassats, destructors, submarins ..., tota una armada estival concentrada sota els tendals del passeig marítim de Cubelles. L'organització va tenir la intel.ligent idea de donar molts premis (entre classificació general, trams, junior, fèmines i veterans) i aquests, encara que petits, han atret molta gent. La copa per a Marcelo Panelo i molt bé per la gent d'Esparreguera: Expósito i Almeria (aquest cop no hi ha hagut clàssic, Marc) que han quedat entre els cinc primers classificats. La proximitat (millor dit immediatesa) de la platja i la possibilitat de prendre banys entre partides també ha afavorit una cert to distés que sempre és d'agrair (i més darrerament) i prova d'això és que la jornada ha estat més que pacífica. En fi, un petit torneig recomanable per a tots els públics.

Bons escacs i millors vacances.

Fotografia: must_be_summer Propietat: myshkin

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

3:36 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Buenas.

Como dices al inicio de este post últimamente no hay ganas de hacer gran cosa con la fuerte calor que hace. También he seguido la pre-temporada del Barça alternando algunos Opens, escapadas a la playa y salidas nocturnas... Un poco de aire, jeje!

El año pasado estuve en las rápidas de Cubelles y la verdad es que se me hizo muy agradable jugarlo con algun refrescón en los descansos. Lástima que este año no haya podido ir, tenía otros planes ya hechos y tenía ganas de volver a degustar la suculenta paella de un chiringuito de marisco que había en la misma esquina del paseo donde se celebraron las rápidas, cuyo nombre no recuerdo...

Esta edición ha aumentado notablemente la participación y el incremento y variación de los premios para todos los públicos. Y añadiendo el gran ambiente que se respira claro está

Por otra parte, en las rápidas de Cardedeu por la tarde asistieron Fco. Javier Garcia, Jonathan Alonso, Josue Exposito, etc. Veo que por jugar rápidas la gente se apunta a un bombardeo jejeje!

Bueno, eso es todo!

Saludos y buenas vacaciones!

Ismael Molano.

3:40 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici